2012-06-01 08:36:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - megint a pénzügyeken kell rágódnia

Napi horoszkóp június elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi ismerőse keresheti fel a mai napon. Elsőre nagyon megörül neki, mert önben nagyon erősen élnek a jó emlékek. Kicsit lelombozhatja azonban, hogy rájön, csak használni akarják. Ne szomorkodjon, segítsen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem oldhat meg minden dolgot ön az otthonában, ami elromlott: legyen az kapcsolat, mosógép, vagy a macska egészsége. Van, ami meghaladja már az ön végtelen energiáit is. Ez esetben ne szégyelljen segítséget kérni családtagjaitól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma megint a pénzügyeken kell rágódnia. Bármennyire nehezére esik is a dolog, akkor is érdemes elgondolkodnia a teendőin. És nem csak elgondolkodni, de tenni is. A párját meggyőznie nem könnyű: vesse be a híres rábeszélő képességét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne idegeskedjen mindenen. Főleg olyasmin ne, ami nem is az ön ügye. Ha a családtagjainak valamelyik nem úgy gondolkodik, mint ön, az legyen az ő baja. Az idő majd önt igazolja – vagy nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Újabb furfangos ötletei lehetnek arra, hogyan is szerezhetne több pénzt. Az ötleteléssel azonban mindenképp álljon meg a törvényesség határain belül. Még akkor is, ha nem ért minden törvénnyel egyet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Előrelátóbbnak kellene lennie mostanában. Talán ön is tisztában van a közelgő változásokkal, amik hamarosan beállhatnak az életében. Készüljön fel rá! Ha nem tudja, mi változhat, keressen fel egy asztrológust!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Rengeteg izgalmat tartogatnak az ön előtt álló napok. Valamilyen vásárlásra, vagy befektetésre készülhet. A dolog valószínűleg anyagi áldozattal is jár, de megéri a belé fektetett összeget, mert az busásan megtérül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben – önre nem túl jellemző módon – kifejezetten otthon ülő lett. Ideje lenne ezen változtatni, hisz, ami eddig örömmel és megnyugvással töltötte el, az mára kifejezetten idegesítővé válhat. Mozduljon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Habár sok jó dolog történik önnel, ma valahogy csapnivaló a kedve. Talán valamiféle veszteség érte, ami miatt búslakodik. Ez esetben élje meg a bánatot, akár sírjon is. Az segít, hogy túllépjen rajta.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában túlságosan erőszakos lett tetteiben. Ráadásul még az is sikerülhet önnek, hogy ezt az erőszakot visszafogottságnak tüntesse fel. Érzelmi zsarolásnak tűnhet ez mások szemében. Legyen szelídebb!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne csak a rossz tulajdonságokat lássa meg a másik emberben! Vegye észre a jót is, amit tőlük kap. És ha már észrevette, ne habozzon meg is köszönni nekik. Van valaki, aki mindent megtesz azért, hogy ön végre a figyelmére méltassa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán kevesebbet kellene kikotyognia a munkatársainak személyes titkaiból. Mások titkairól nem is beszélve. Ha fűnek-fának mindent elmesél, ne csodálkozzon azon, ha másnap valami hajmeresztő verziót hall vissza.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: